• Kildegårdskolen
  • Dildhaven 40 og Krogestykket 35, 2730 Herlev
  • [email protected]

Tekst

I skoleåret 2016/17 er målet for Kildegårdskolen, at vi sammen med pilotskolen Laneglinieskolen, og med 15-20 andre skoler i Danmark bliver første generation UNICEF Rettighedskoler i Danmark.

En skole kan formelt kalde sig en UNICEF Rettighedsskole, når den er certificeret af UNICEF. Det sker, når skolen har arbejdet med rettigheder i et år. I tiden indtil certificeringen, befinder vi os som skole på en rejse mod at blive Rettighedsskole.

I uge 38 starter vores rejse, og vi, elever og ansatte, glæder os over muligheden for at arbejde med børns rettigheder.

Christine Pingel den 16-01-2017
    På torsdag er der markedsdag på skolen fra kl. 14-17.
    til fordel for Danmarks indsamlingen, som fælleselevrådet har lavet et stort projekt for at støtte op om.

Alle klasser på skolen står for nogle forskellige aktiviteter, hvor man enten kan komme og prøve eller købe ting (der kan købes klippekort på skolens kontor også på selve dagen frem til kl. 17.00).

Det er derfor vigtigt, at I forældre, bedsteforældre og andet familie og venner kommer og støtter op om arrangementet, så vi kan få rigtig mange penge ind til Danmarks indsamlingen.

Kommunen, Herlev Bladet og rigtig mange handlende støtter op om projektet, som elevrødderne har arbejdet på i 1 1/2 år.

Herlev medborgerhus:
    Om aftenen fra kl. 17.30-21 (dørene åbner kl. 17) er der et kæmpe arrangement i Herlev medborgerhus, hvor forskellige semi kendte kommer og optræder. Se programmet på Facebook "Børn hjælper børn 2017" eller på vores hjemmeside "Børn hjælper børn 2017".
    Der vil være mulighed for at komme og gå, som man har lyst, for at købe mad og drikke og for at købe lodder i Amerikansk lotteri og tombola, hvor man kan vinde fede præmier.

Indgangsbillet for børn og voksne koster kun 20kr. pr. person og kan købes på skolernes kontorer og bibliotekerne i Herlev.

Vi glæder os til at se jer.

Elevrødderne