• Kildegårdskolen

Kildegårdskolen er blevet certificeret som rettighedsskole

For et år siden startede Kildegårdskolen officielt sin rejse mod at gøre principperne i FN’s Børnekonvention til den ”nye grundlov”, som hele skolens hverdag er bygget op omkring.

Skolen har siden arbejdet intenst med at oplyse eleverne om deres rettigheder og har inddraget dem i arbejdet med at forbedre trivslen på skolen.

Vi har fokus på børns rettigheder i Danmark og ude i resten af verden. Der arbejdes med elevernes viden om FN’s Børnekonvention og børns vilkår i andre dele af verden.

I dette skoleår forsætter vi vores arbejde med en trivselsuge i uge 45 og til foråret. Vi har fokus på toiletterne og har sat en kampagne og en konkurrence i gang. Derudover bliver der arbejdet i de enkelte klasser med klassecharter, fokus på børn i andre lande og børnerettigheder.

.

Joan Svejgaard Henriksen den 15-02-2018
    Frivillighedscenteret i Herlev tilbyder hjælp til både børn og voksne og har lige nu tre tilbud:
    - et gruppeforløb for børn fra 8 års alderen om at være i sorg; i skilsmisse; barn af en psykisk syg forælder
    - foredrag for voksne om børn i sorg
    - foredrag for forældre, der ønsker viden om hvordan man bedst kan hjælpe sit barn ved en (foreståënde) skilsmisse.
    Læs følgende foldere