• Kildegårdskolen

Kildegårdskolen er blevet certificeret som rettighedsskole

For et år siden startede Kildegårdskolen officielt sin rejse mod at gøre principperne i FN’s Børnekonvention til den ”nye grundlov”, som hele skolens hverdag er bygget op omkring.

Skolen har siden arbejdet intenst med at oplyse eleverne om deres rettigheder og har inddraget dem i arbejdet med at forbedre trivslen på skolen.

Vi har fokus på børns rettigheder i Danmark og ude i resten af verden. Der arbejdes med elevernes viden om FN’s Børnekonvention og børns vilkår i andre dele af verden.

I dette skoleår forsætter vi vores arbejde med en trivselsuge i uge 45 og til foråret. Vi har fokus på toiletterne og har sat en kampagne og en konkurrence i gang. Derudover bliver der arbejdet i de enkelte klasser med klassecharter, fokus på børn i andre lande og børnerettigheder.

.

• Stine von der Lippe Lux (LUX) den 16-11-2018

LUS!
    Der er igen fundet lus og æg hos børn i indskolingen. Det er vigtgt at tjekke Jeres børn løbene i denne tid, og især efter en weekend, da det vil minimere risikoen for smitte. Hvis alle gør en indsats, kan vi nemmere komme lusene til livs!

Læs evt. nedenstående link for nærmere infomation og vejledning til bekæmpelse:

Flemming Lerche-Black den 17-11-2018

Udskolingens forretningsudvalg har lagt elevrådsmøder i 2018. Alle start kl. 08.00 slut ca.08.30
    Tirsdag,11/12. Vel mødt i Crealab.
    Mvh Flemming kontaktlærer.