• Kildegårdskolen
  • Dildhaven 40 og Krogestykket 35, 2730 Herlev
  • kildegaardskolen@herlev.dk

Tekst

Elever, lærere og pædagoger har gennemført et spændende projekt i samarbejde med det lokale boligselskab 3B og DAC (Dansk Arkitektur Center).
I tre uger har eleverne været blandet på kryds og tværs i de 5 klasser om at give bud på, hvad der gør et godt boligområde.
I dag har de alle været samlet i Hjortehuset for at præsentere Minecraftoplæg og konkrete modeller til visualisering af deres tanker om tryghed, fællesskab og aktiviteter.
Det er gennemgående, at de unge mennesker er optagede af, at der skal være noget for alle aldre, at det skal være muligt at være ude både dag og aften, at det skal appellere til samvær med venner og familie. Og så vil de have æstetiske omgivelser med farver og ryddelighed.
Mit indtryk af de unge mennesker er mod ( til at tale ) og lydhørhed ( der var ro under 20 gruppeoplæg!). Sikke nogle ressourcer og kompetencer der kommer til udtryk!

Leif Rygaard, afdelingsleder Kildegårdskolen

Mais Fencker den 21-05-2015
    9.klassernes sidste skoledag fredag den 29. maj 2015

8.00-9.00: 9.klasserne spiser morgenmad i egen klasse (privat eller i klasselokalet).

9.00-9.20: 9. klasserne løber rundt om hele skolen (vest) og kaster med karameller. Skolens elever (fra øst og vest) står langs skolen - så vidt muligt foran eget klasselokale/egen afdeling (øst-eleverne sammen med parallelklasserne). Der går en 9.klasseslærer med hver klasse + der står 9.klasseslærere ved flere af skolens indgange.

9.30-10.45: Underholdning i hallen - Kildegårdskolen Vest (for elever og lærere fra øst og vest. Forældre er også velkomne).

Herefter er der vandkamp blandt 9.klasseseleverne. Skolens øvrige elever deltager ikke i denne seance.
    9.klasserne forlader skolen ca. kl. 11.15.

Hilsen lærerne på 9. årg.