• Kildegårdskolen

Tekst

I skoleåret 2016/17 er målet for Kildegårdskolen, at vi sammen med pilotskolen Laneglinieskolen, og med 15-20 andre skoler i Danmark bliver første generation UNICEF Rettighedskoler i Danmark.

En skole kan formelt kalde sig en UNICEF Rettighedsskole, når den er certificeret af UNICEF. Det sker, når skolen har arbejdet med rettigheder i et år. I tiden indtil certificeringen, befinder vi os som skole på en rejse mod at blive Rettighedsskole.

I uge 38 starter vores rejse, og vi, elever og ansatte, glæder os over muligheden for at arbejde med børns rettigheder.

• Christina Mai Damgaard den 06-09-2017
    Kære elever på Kildegårdskolen Vest.

KLIK HER for at se resultatet for elevrådsvalget 2017. (Åben linket i et nyt vindue)

Der er følgende klasser, som skal have kampvalg om de sidste pladser. Christina Mai kommer forbi i morgen og orientere klasserne herom:
    2e,4d,5e,5f og 7u

Tak for en rigtig god valgdag!

Mvh. Sidste års elevrådsrepræsentanter og elevrådslærerne